Războiul Israel-Hamas. Israel refuză vizele oficialilor ONU, după declaraţiile lui Guterres / 704 decese în Gaza, în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de la începutul războiului / Hamas a ucis, în total, 1.106 de persoane / IDF anunţă uciderea unui important lider al teroriştilor / Erdogan e pro-Hamas: sunt eliberatori! / UE: nu cerem încetarea focului

UPDATE 19:00 Israelul este de acord să amâne invazia în Gaza pentru ca SUA să poată trimite apărarea aeriană în regiune – raport

Potrivit unui raport, Israelul a fost de acord cu o cerere a SUA de a trimite apărarea sa aeriană în regiune înainte de o invazie terestră aşteptată în Gaza.

 

Pentagonul lucrează la desfăşurarea a o duzină de sisteme de apărare aeriană în regiune pentru a proteja trupele americane care servesc în Irak, Siria, Kuweit, Iordania, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite de rachete, a relatat Wall Street Journal, citând oficiali americani şi israelieni.

 

De asemenea, Israelul ia în considerare efortul de a furniza ajutor umanitar civililor din interiorul teritoriului palestinian, precum şi eforturile diplomatice de a elibera mai mulţi ostatici deţinuţi de Hamas, a precizat acesta.

UPDATE 18:30 Discuţii între preşedintele Franţei şi Egiptului pentru rezolvarea crizei din Gaza,…

Citeşte mai mult

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *