Ministrul Energiei: A fost lansată sesiunea a doua pentru obţinerea finanţării în proiecte de eficientizare a consumului de energie

A fost lansată a doua doua sesiune pentru obţinerea finanţării din PNRR pentru proiecte destinate sprijinirii investiţiilor în modernizare, monitorizare şi eficientizarea consumului de energie la nivelul operatorilor economici.

„Se lansează sesiunea a doua pentru obţinerea finanţării din PNRR pentru investiţii în proiecte destinate sprijinirii investiţiilor în modernizare, monitorizare şi eficientizarea consumului de energie la nivelul operatorilor economici în vederea asigurării eficienţei energetice în sectorul industrial.”, a transmis Ministrul Energiei, Virgil Popescu.

„Data şi ora de începere depunere de proiecte: 14 decembrie 2022, ora 08:30. Data şi ora închidere depunere de proiecte: 15 februarie 2023, ora 17:00. Perioada de implementare a măsurii de investiţii nu va depăşi data de 31 decembrie 2025!”, a notat ministrul.

Bugetul total estimat al schemei este echivalentul în lei a sumei de 80,6 milioane de euro, compus din bugetul aprobat pentru Măsura de investiţii 5 în valoare de 62 milioane de euro şi suma suplimentară aferentă supra-contractării, în procent de 30%.

Vezi ştirea completă pe antena3.ro

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *