Tartă Cu Cirește – Cele Mai Bune Rețete Cu Cireșe

O gustare sănătoasă și sățioasă, cireștele pot fi consumate în stare crudă, ori pot fi folosite în prepararea celor mai gustoase rețete. Mai jos îți spunem câteva dintre cele mai îndrăgite rețetă de tartă cu cireșe.

Când apar cireșele

Unele dintre cele mai așteptate fructe ale verii, cireșele, vor apărea în scurt timp pe piață, asta pentru că știm deja că sunt cunoscute mai multe soiuri, printre care și cireșele de mai. Astfel, după data de 20 mai, producătorii români vor începe să distribuie cireșele dulci și bine coapte.

Soiuri de cireșe

  • Soiul de cireș Spectral – își are originea în România, este un soi de cireș timpuriu, cu perioada de maturare a fructelor între 15 mai – 30 mai. Forma fructelor este ovoidă, culoarea roșu aprins, pulpa pietroasă și crocantă, suculentă, iar gustul este dulce, ușor acidulat.
  • Soiul de cireș Timpurii de Bistrița – își are originea în România, perioada de maturare…

Citeşte mai mult

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *