STUDIU  Adolescenţii trebuie să fie instruiţi dinainte să-şi deschidă conturi pe reţelele de socializare, recomandă Asociaţia Americană de Psihologie

Asociaţia Americană de Psihologie (APA) solicită ca adolescenţii să fie instruiţi înainte de a intra în lumea social media, uneori distractivă, dar uneori plină de probleme, potrivit unor noi recomandări publicate marţi.

„Social media nu este nici în mod inerent dăunătoare, nici benefică pentru tinerii noştri”, a declarat Dr. Thema Bryant, preşedintele APA.

La fel cum cerem ca tinerii să fie instruiţi pentru a obţine permisul de conducere, tinerii noştri au nevoie de instruire în utilizarea sigură şi sănătoasă a reţelelor de socializare.

Bryant a adunat un grup consultativ pentru  a formula recomandări privind utilizarea sănătoasă a reţelelor de socializare de către adolescenţi. 

Impunerea unor limitări este importantă şi atunci când vine vorba de conţinut care promovează auto-vătămarea, comportamentul tulburărilor alimentare, discriminarea, ura,…

Citeşte mai mult

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *