Un restaurant din Taipei pregăteşte tăiţei uriaşi de isopod pentru clienţii aventuroşi

De când „The Ramen Boy” a lansat bolul de tăiţei în ediţie limitată pe 22 mai, declarând într-o postare pe reţelele de socializare că „a obţinut în sfârşit acest ingredient de vis”, peste 100 de persoane s-au înscris pe o listă de aşteptare pentru a lua masa la restaurant.

„Este atât de atrăgător datorită aspectului său – arată foarte drăguţ”, a declarat proprietarul restaurantului, în vârstă de 37 de ani, care a dorit să fie identificat doar ca „domnul Hu”, în timp ce ţinea în mână izopodul uriaş în timp ce clienţii făceau fotografii.

„În ceea ce priveşte metoda de gătire, folosim cea mai simplă metodă, aburul, astfel încât nu există nicio dificultate în procesarea sa”.

Restaurantul găteşte izopodul la aburi timp de 10 minute înainte de a-l adăuga deasupra unui bol de ramen cu bulion gros de pui şi peşte. Fiecare bol costă 1.480 de dolari…

Citeşte mai mult

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *