Lupte pe teritoriul Rusiei. Wagner are controlul a două oraşe, dar Prigojin spune că forţele sale au fost atacate cu artilerie şi elicoptere

Liderul mercenarilor grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a declarat că forţele sale au fost atacate de artilerie şi elicopere. El susţine că forţele sale deţin controlul în Rostov-pe-Don şi că în ciuda atacurilor, ţara sprijină acţiunile sale.

„S-a tras asupra noastră: mai întâi lovituri de artilerie, apoi de la elicoptere”, a declarat Prigozhin într-o postare pe Telegram, fără a oferi dovezi sau a preciza unde a avut loc presupusul atac.

Prigojin, a cărui armată privată a purtat cele mai sângeroase bătălii din Ucraina, a declarat că a capturat sediul central al Districtului Militar Sudic al Rusiei.

În Rostov, care serveşte ca principal centru logistic pentru armata rusă ce este implicată în invazia din Ucraina, locuitorii au filmat luptătorii Wagner în vehicule blindate şi tancuri de luptă în momentul în care aceştia luau poziţii în centrul oraşului.

O…

Citeşte mai mult

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *