Războiul din Ucraina, ziua 635. Zelenski solicită schimbări rapide în operaţiunile armatei ucrainene. Un comandant a fost demis

Măsura lui Zelenski a fost anunţată în timp ce se întâlnea cu ministrul Apărării, Rustem Umerov, şi a coincis cu dezbaterea privind desfăşurarea războiului împotriva Rusiei, care durează de 20 de luni, existând întrebări cu privire la rapiditatea cu care se desfăşoară contraofensiva în est şi sud.

„În cadrul întâlnirii de astăzi cu ministrul Apărării Umerov, au fost stabilite priorităţile”, a declarat Zelenski în discursul său video nocturn. „A mai rămas puţin timp pentru a aştepta rezultate. Este nevoie de acţiuni rapide pentru schimbările viitoare”.

Zelenski a declarat că a înlocuit-o pe generalul-maior Tetiana Ostashchenko din funcţia de comandant al Forţelor Medicale ale Forţelor Armate.

„Sarcina este clară, aşa cum a fost subliniat în mod repetat în societate, în special în rândul medicilor de luptă, avem nevoie de un nivel fundamental nou de sprijin medical…

Citeşte mai mult

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *