Lazăr Ion Marian, Deputat USR Vâlcea: PSD şi PNL au făcut un buget mincinos „noaptea ca hoţii”

Lazăr Ion Marian

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, a avut câteva remarci tăioase la adresa bugetului elaborat de guvernul condus de Marcel Ciolacu. Acesta acuză faptul că guvernul a elaborat un buget mincinos, bazat pe supraestimări ale veniturilor şi „promisiuni Ceauşiste”.

„Marcel Ciolacu se grăbeşte să adopte un buget mincinos, făcut „noaptea ca hoţii” (afirmaţia îi aparţine), în care aruncă nişte cifre de venituri nerealiste doar pentru a putea să se laude cu alocări bugetare crescute în domeniile de interes public, cum ar fi sănătatea, educaţia sau investiţiile. Pretinde că anul viitor Vama şi ANAF o să performeze în aşa fel încât vor aduce la buget sume mult mai mari care să-i susţină lui promisiunile deşarte.

Noi ştim deja că Marcel Ciolacu blufează şi face previziuni Ceauşiste, fără nicio bază reală. Cunoaştem deja modul de operare al PSD, care începe anul cu previziuni nerealiste, apoi la jumătatea anului vine cu scuze şi promisiuni că în a doua parte a anului se vor atinge obiectivele, iar în final ajunge să crească taxele şi impozitele pentru a acoperi găurile din buget, iar domeniile de interes public vor termina anul tot subfinanţate şi cu datorii.

Anul viitor sunt 4 rânduri de alegeri, credeţi că PSD şi PNL vor fi preocupate de guvernarea responsabilă a ţării sau se vor lupta între ei pentru a-şi asigura încă 4 ani la conducerea ţării? Unii dintre noi ştim deja răspunsul, am mai asistat la acest „film” în trecut şi ştim cum se termină. Sper ca în 2024 atât filmul cât şi minciunile lor să fie terminate de cetăţenii acestei ţări!”

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *