Războiul, la graniţele României. Atac la porturile de la Dunăre, Ismail şi Reni / Starea de pre-alertă aeriană pentru judeţul Galaţi a încetat la ora 06.20 / România şi-a informat partenerii NATO / Ciolacu spunea zilele trecute că „nu vine niciun război”

Au fost atacuri în zona Galaţi, la porturile Ismail şi Reni, care au mai fost atinse de „ricoşeuri” şi în trecut. Premierul Marcel CIolacu spunea recent că „nu vine niciun război”, fiind contrazis de un coleg de partid. Asta în timp ce Armata ia în calcul o mobilizare voluntară a populaţiei, iniţiativă criticată, de asemenea, de prim-ministru pentru că „sperie populaţia”.

Comunicatul dat publicităţii astăzi de MApN:

„În cursul nopţii de 9/10 februarie, forţele ruse au executat atacuri cu drone asupra infrastructurii portuare ucrainene de la Ismail şi Reni, în proximitatea graniţei dintre Ucraina şi România.

Ministerul Apărării Naţionale a monitorizat situaţia în zona de frontieră şi a activat procedurile de Poliţie Aeriană, notificând la ora 00.26 Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă cu privire la zonele din judeţul Tulcea care ar fi putut fi…

Citeşte mai mult

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *