Ce beneficii au pastele de orez
Pastele de orez sunt un aliment de bază în bucătăria din Asia de Sud-Est. Spre deosebire de pastele obișnuite, acestea nu conțin griș sau grâu dur. Mai degrabă, ingredientele lor principale sunt făina de orez și apa, ceea ce le conferă o aromă foarte blândă. Producătorii adaugă adesea tapioca sau amidon de porumb pentru a oferi tăițeilor aspectul lor transparent distinct și textura gelatinoasă.
La fel ca în cazul pastelor de grâu, puteți găsi paste de orez în forme uscate, proaspete și congelate. De asemenea, sunt disponibile în multe texturi și forme diferite. De exemplu, una dintre formele populare este noodles de orez foarte subțiri.
Pastele de orez au conținut scăzut de sodiu, nu au gluten, sunt ușor de preparat și sunt folosite în numeroase feluri de mâncare din întreaga lume.
În special, sunt potrivite pentru persoanele cu boală celiacă sau sensibilitate la gluten, dar și pentru toți iubitorii de…