Ridichile roșii – proprietățile și beneficiile ridichilor roşii. Precauţii în consum

Ce este ridichea și de unde este originară

Ridichea (Raphanus sativus) este o plantă rădăcinoasă din familia cruciferelor (Brassicaceae), aceeași din care mai fac parte varza, broccoli sau conopida. Acestea au fost cultivate pentru prima dată cu mii de ani în urmă, când grecii și romanii antici le foloseau și ca medicament. Originare din Asia Centrală sau de Sud-Est, ridichile s-au răspândit rapid în întreaga lume datorită rezistenței și creșterii rapide, fiind apreciate și pentru gustul lor unic și beneficiile lor nutriționale, aflăm de pe site-ul WebMD.com. Trebuie să știi că ridichile devin excesiv de înțepătoare dacă sunt lăsate mult timp în pământ sau dacă nu sunt consumate imediat. În plus, cele mici au cele mai bune arome și texturi.

Tipuri de ridichi

Ridichile variază ca formă, culoare și dimensiuni și gust. În general, au o aromă dulce, piperată sau iute, care provine de la enzimele pe care le găsim și în…

Citeşte mai mult

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *