Prestaţia slabă a lui Biden din dezbaterea prezidenţială ridică întrebări în rândul democraţilor. De ce ar fi greu ca preşedintele american să fie înlocuit în cursa pentru Casa Albă

Dezbaterea dintre Biden şi Trump s-a încheiat, iar analiştii politici au avut primele reacţii în legătură cu prestaţiile celor doi candidaţi în cursa pentru Casa Albă, care se va desfăşura în luna noiembrie a acestui an. Discuţiile dintre cei doi şi răspunsurile care au inclus informaţii false sau trunchiate au fost în centrul atenţiei, iar îngrijorarea cu privire la vârstele înaintate ale lui Trump şi Biden s-a amplificat după dezbatere.

Potrivit BBC şi CNN, analiştii politici au ajuns la o concluzie comună: prestaţia lui Joe Biden a fost slabă – având un discurs marcat, pe alocuri, de pauze stânjenitoare sau lăsarea ideilor în aer –, iar Donald Trump a fost mai stăpân pe ceea ce a vrut să puncteze. În aceste condiţii, în rândul democraţilor a apărut inclusiv întrebarea dacă Joe Biden ar trebui să fie retras din cursa pentru prezidenţiale.

Făcând abstracţie…

Citeşte mai mult

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *