De exemplu, la o patiserie de pe faleza din Eforie, un covrig cu mac și sare costă 3 lei, iar prețul pentru un iaurt de băut pornește de la 10 lei.
În schimb, un croissant cu unt costă 8 lei, o plăcintă cu brânză, un melc cu vanilie, un ștrudel cu diverse umpluturi sau un covridog costă 10 lei. Pentru o felie de pizza de 200 de grame sau pentru o baghetă cu brânză/cașcaval/șuncă de 140 grame, turiștii plătesc tot 10 lei.
O porție mică de gogoși costă 10 lei, iar o porție mare 13 sau 14 lei.
În timp ce o înghețată la cornet este 5 lei, la pahar mic 6 lei, iar la pahar mare 16 lei.
Pentru o limonadă de 450 ml, turiștii plătesc 7 lei, iar pentru o granita 5 lei.
Porumbul fiert costă 12 lei.
:contrast(8):quality(75)/https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2025/06/pret-porumb-fiert-eforie-iunie-2025.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/192_8269427c0524cee4564d7d1335e59692.jpg)
…