Asociația Viitor Plus a lansat cea mai amplă colecție de materiale educaționale pentru Săptămâna Verde, destinată profesorilor

Ghidul realizat de experții educaționali Viitor Plus reprezintă o agendă detaliată pentru 5 zile a câte 6 ore pe zi, cu activități și lecții destinate educației pentru mediu.

FOTO Viitor Plus

Ghidul a fost lansat într-un webinar transmis live pe Facebook și pe Zoom, eveniment vizualizat de aproximativ 9.000 de persoane.

Profesorii găsesc lecții teoretice pentru transmiterea de cunoștințe, dar și activități practice și reflexive pentru dezvoltarea de abilități și pentru deprinderea unui comportament sustenabil. Acestea sunt completate de sesiuni de debriefing pentru procesarea emoțională și cognitivă a lecțiilor și de activități de evaluare inițială, intermediară și finală pentru a putea observa evoluția învățării.

FOTO Viitor Plus

FOTO Viitor Plus

Agenda „la cheie” pentru Săptămâna Verde este destinată claselor 5 – 8 și este prevăzută să fie un suport pentru cadrele didactice, care fie nu au avut susținere, fie nu au…

Citeşte mai mult

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *